Vervangend vervoer vervallen bushaltes Aldlân

vervangend vervoer

Maakt u gebruik van buslijn 2,5 of 15 in Aldlân? Sommige haltes vervallen de komende periode in verband met de hoogtebeperking van het Aldlânsfiadukt. Dit blijft zo tot de Drachtsterbrug is gesloopt. Dit gebeurt pas nadat het aquaduct open gaat voor verkeer.
Voor lijn 2 vervallen bushaltes Rietgras, Raaigras, Ereprijs en Daslook. Voor lijn 5 en 15 vervallen bushaltes Raaigras, Ereprijs, Daslook en Florastate.
We verwijzen u naar de dichtstbijzijnde halte in de onderstaande tabel:

bushaltes
Overzicht dichtsbijzijnde bushaltes – klik om te vergroten

Vervangend vervoer

De vervallen haltes worden op afroep nog wél bereikt door Opstapper lijn 502. De opstapper brengt u voor 2,50 euro naar het MCL, het winkelcentrum Aldân of halte Zwanebloem, waar u kunt overstappen op andere buslijnen.
U reserveert de opstapper via telefoonnummer 0800-2802803. Voor de reistijden kijkt u in de reistijdentabel van Opstapper 502.

Aldlânsfiadukt bijna in gebruik

Deze week wordt het Aldlânfiadukt aangesloten op de huidige weg. Als deze verbinding klaar is, gaat het viaduct open. Er is dan nog wel een hoogtebeperking van 2.40 meter voor alle verkeer. Lees ook het eerdere bericht > klik hier.