Fiets in de P

Fiets in de P gratis bewaakte fietsenstallingen Leeuarden

Wat houdt Fiets in de P in?

Laat uw fiets of scooter gratis bewaken in de fietsenstallingen van de St. Jacobsstraat en Zaailand. U kunt hier ook terecht voor aanvullende service, zoals gebruik van een buggy of kleine reparatie en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets. u kunt ook uw fiets in de fietsenstalling station Leeuwarden stallen.

Veilig stallen

Fietsen is gezond, u draagt bij aan de aanpak van de files en hebt hart voor het milieu. Maar het risico dat uw fiets of scooter gestolen wordt, is vaak een reden om toch maar de auto te nemen. Leeuwarden Vrij-Baan zorgt voor gratis bewaakte stallingen en stimuleert daarmee het fietsen. De tijd dat u alleen op een oude gammele fiets de stad in ging om te winkelen, iets te drinken of eten, is dus voorbij. Sinds de opening van de fietsenstallingen aan het Zaailand en in de St. Jacobsstraat, weten duizenden fietsers maandelijks de fietsenstallingen te vinden.

Meer service

U kunt er ook terecht voor het huren van een kinderbuggy, zodat u met uw kind naar de binnenstad kunt fietsen. Ook fietsreparatie behoort tot de service en u kunt uw elektrische fiets opladen in de fietsenstalling.

Bekijk hier de promo van de fietsenstallingen, gemaakt door studenten ‘Communication & Multimediadesign’ van de NHL Hogeschool.