OV plushalte Winsum

Werkt u in Leeuwarden en komt u uit dorpen in de regio Bolsward, Workum, Koudum en eventueel Sneek? Dan is reizen via OV plushalte in Winsum met extra voorzieningen een slimme reisformule voor u. De OV plushalte in Winsum is een bushalte met extra voorzieningen zoals: voldoende fietsenrekken, fietskluizen, verlichting, grote en dichte bushokjes, veilige oversteek, kiss&ride stroken, plaats voor het op- en afladen van fietsen op de auto en dymanische reisinformatie.

De afstand Winsum – Leeuwarden is 15 kilometer

Als u graag op de fiets naar het werk wilt maar de afstand te ver vindt, dan is de OV plushalte iets voor u. U kunt met de bus naar de OV plushalte reizen en vandaar verder fietsen naar uw werk in Leeuwarden. Dat scheelt fiets- en autokilometers. Bij slecht weer kunt u ook gemakkelijk met de auto gebracht of gehaald worden, er is voldoende ruimte voor kiss&ride en voor het op- en afladen van de fiets op de auto. Voor uw e-bike is er een fietskluis en ook is er gedacht aan verlichting, royale en dichte bushokjes en dynamische reisinformatie.

U schaft met de slimme voordeelpas van Werk Slim, Reis Slim een e-bike aan met een aantrekkelijke korting bij een fietshandel bij u in de buurt.

Plan uw OV busreis via 9292