Reis 2 weken fossylfrij tijdens de Elfwegentocht van LF2018

Elfwegentocht

2018 komt snel dichterbij: het wordt een spannend jaar voor Fryslân! Zeker de eerste twee weken van juli: de Elfwegentocht! De jeugd van Fryslân bedacht het en nu is het een van de meest uitdagende projecten van het LF2018.

Twee weken zonder een druppel benzine of diesel

Twee weken voortbewegen zonder diesel of benzine in heel Fryslân. Kan dat? Jazeker! Duizenden Friezen weten het al en doen mee. Daaronder zijn al meer dan 100 organisaties die de actie hebben ondertekend op de site: www.elfwegentocht.nl.

De primeur

Meer fietsen? Skypen? Thuiswerken? Elektrisch of op groengas rijden? Liften? Deelauto?Of met de kano, zeilboot of gewoon lopend? Het worden twee weken feest zonder een druppel benzine of diesel! Nergens ter wereld is dit ooit gedaan, dus ……… het moet kunnen! 20 bedrijven gaan oefenen: 1 week lang ze ontdekken hoe het kan en waar de uitdagingen liggen. Wil je ook oefenen met jouw medewerkers? Stuur een mail aan info@elfwegentocht.nl en je krijgt de info over de proloog!

Meer weten?

Doet jouw organisatie nog niet mee en wil je meer informatie over de Elfwegentocht? Stuur een mail naar  info@elfwegentocht.nl.