Campagne fossielvrij reizen met Low Car Diet

Werk Slim, Reis Slim zet met Urgenda ook  de schouders onder de campagne rondom anders en duurzaam reizen naar het werk:  Low Car Diet. Van 27 maart – 21 april 2017 kunnen uw medewerkers op een fossielvrije wijze duurzaam naar hun werk reizen. U creëert daarmee meer aandacht voor duurzame mobiliteit binnen uw organisatie en uw plek op de CO2-Prestatieladder verbeteren.  Met de Low Car Diet campagne gaan medewerkers van uw bedrijf de strijd met elkaar aan.

Ze reizen met zoveel mogelijk collega’s een maand lang zo duurzaam mogelijk! Het is een competitie. Deelname geeft inzicht in het mobiliteitsbeleid van uw organisatie en u krijgt daardoor concrete handvatten om te verduurzamen. Het is de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland waaraan al veel bedrijven meededen!

Werk Slim, Reis Slim, ondersteunt deze campagne van harte en hoopt dat u zich als werkgever aanmeldt. U geeft daarmee in een maand tijd een extra impuls aan mobiliteitsreductie in Leeuwarden. Maak daarbij ook vooral gebruik van het aanbod van Werk Slim, Reis Slim zoals de aanschaf van een e-bike, Slim parkeren, Park&Bike en OV plushaltes.

De campagne Low Car Diet is tevens de opmaat naar LF2018. Urgenda hoopt in juli van dat jaar dat heel Fryslân twee weken lang zonder fossiele brandstof reist.