Kick-off rij2op5 Hemrik, Zwette en Binnenstad

rij2op5 campagne

Donderdag 25 juni gaat de rij2op5-campagne van start voor bedrijven op bedrijvenparken de Hemrik en de Zwette én in de Binnenstad. Werknemers van bedrijven op de Hemrik en de Zwette maken dit jaar voor de tweede keer gebruik van de fietsstimuleringscampagne.

Gratis e-bike

Op 28 mei zijn rij2op5-partners gestart met de rij2op5-campagne in het Fries Museum. Nu krijgen werknemers van bedrijvenparken de Zwette en de Hemrik ook de kans om twee weken lang gratis een e-bike uit te proberen. Vorig jaar was de actie een groot succes op bedrijventerreinen De Hemrik en De Zwette. Dit is de reden dat de E-bikeproef dit jaar ook aangeboden wordt aan bedrijven in de Binnenstad.

De campagne

Ludieke acties, frisse campagnemiddelen en gratis e-bikes in bruikleen moeten automobilisten verleiden minstens twee werkdagen per week de fiets te pakken naar het werk. Dit zorgt voor vitale werknemers én voor een betere bereikbaarheid van de stad en regio. De rij2op5 e-bikeproef wordt werknemers aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. Jaarlijks organiseert zij de fietsstimuleringscampagne rij2op5 voor werknemers in Leeuwarden.

Kick-off

Op donderdag 25 juni van 12.00-13.00 uur lanceren we gezamenlijk de E-bikeproef op bedrijventerrein de Hemrik bij F.D.L. Elektrotechnische Groothandel B.V., gevestigd aan de Orionweg 57, Leeuwarden. Diezelfde middag van 15.00-16.00 uur lanceren we gezamenlijk de E-bikeproef op bedrijventerrein De Zwette bij Omrin Estafette, gevestigd aan de Zwettestraat 9-15, Leeuwarden. Onder het genot van een lekker hapje en drankje ontvangen de eerste deelnemers de E-bike. U bent van harte welkom. Graag horen wij met hoeveel mensen u aanwezig bent, dit kan via rij2op5.

Reserveer je e-bike!

Medewerkers van bedrijven in de binnenstad, kunnen vanaf 25 juni een e-bike reserveren.