Woensdag 6 december weer twee rijstroken Drachtsterweg

drachtsterweg

Vanaf woensdag 6 december zijn er weer gewoon twee rijstroken stad-uit beschikbaar op de Drachtsterweg. De stremming is eerder dan gepland opgeheven. Eerder lieten we weten dat er op maandag, dinsdag én woensdag één rijstrook beschikbaar zou zijn op de Drachtsterweg (buiten de spits). Door het voorspoedig verlopen van de werkzaamheden is de stremming op woensdag niet nodig.

Water op het fietspad

De afgelopen dagen heeft het fietspad in het aquaduct te kampen met water op de weg. Vervelend voor de fietsers, vooral in deze koude dagen. Het water is afkomstig van een kapotte afvoer. Heijmans is bezig het probleem te verhelpen.

Project Drachtsterweg en omgeving

Kijk voor meer informatie over dit project op de projectpagina. Kijk live mee met het werk via één van de webcams en lees de nieuwsbrief of bekijk de laatste hinderplanning.