Startsein laatste werkzaamheden Westelijke Invalsweg en Stephensonviaduct

Aan de westkant van Leeuwarden rijdt het verkeer al een tijdje over de vernieuwde Westelijke invalsweg. De Snekertrekweg en de Marshallweg tot aan de op- en afrit bij de rotonde Zwettestraat zijn klaar, evenals het deel met de aansluiting op het Stephensonviaduct. Het fietspad dat vanaf de Heliconweg via de Marshallweg het viaduct opgaat, is al in gebruik. Maar dan zijn we er nog niet. Nog één maand te gaan en dan is ook het Stephensonviaduct, de fietsonderdoorgang en het halve klaverblad klaar. De Westelijke invalsweg zorgt voor een snelle verbinding met de stadsring.

Officiële handeling

Wethouder Friso Douwstra blikt vooruit naar de afronding van de werkzaamheden bij het Stephensonviaduct. Hij stapte op 8 november 2017 op de asfalteringsmachine als start van de laatste asfalteringswerkzaamheden aan de oostkant van het nieuwe halve klaverblad en de fietsonderdoorgang.

fotoalbum