Stremming parallelweg Heliconweg

Stremming parallelweg Heliconweg Leeuwarden Vrij-Baan

Maandag 16 oktober vanaf 07.00 uur gaat aannemer KWS Infra in de parallelweg van de Heliconweg een stukje riolering aanleggen. Dat betekent dat de afrit vanaf de hoofdrijbaan naar de parallelweg is afgesloten voor verkeer. Het is dan niet mogelijk om komende vanaf de nieuwe rotonde de parallelweg op te rijden. De stremming duurt tot uiterlijk vrijdag
20 oktober 17.00 uur afhankelijk van de voortgang van het werk.

Aanleg riolering

De rioleringswerkzaamheden zijn in de parallelweg ter hoogte van de achterkant van de Phoenixflat tot Makelaardij Friesland.

Parkeren

Als u wilt parkeren in de parkeervakken langs de parallelweg ter hoogte van de flat / makelaardij kunt u de inrit naar de R. Feithstraat nemen en gedurende de werkzaamheden tegen de richting van het verkeer de parallelweg oprijden. Let u daarbij op tegemoetkomend verkeer!

Vragen en informatie

Voor vragen kunt u bellen met Harold Rakers, omgevingsmanager van de gemeente Leeuwarden, telefoon (058) 233 8656.