Lange Marktstraat gestremd door hijswerkzaamheden

Lange Markstraat gestremd door hijswerkzaamheden Leeuwarden Vrij-Baan

Op maandag 16 oktober tot en met woensdag 18 oktober is de lange Marktstraat gestremd voor alle verkeer. Aannemer Mammoet Nederland B.V. voert dan hijswerkzaamheden uit bij Achmea. In deze drie dagen vervangen zij enkele koelunits op het dak van de toren. Daar is een grote hijskraan voor nodig. Deze staat tijdens de werkzaamheden op de Lange Marktstraat (nabij hoek Sophialaan). Vanwege de veiligheid is de Lange Marktstraat tijdens de werkzaamheden gestremd vanaf de rotonde Oude Veemarkt tot en met de Sophialaan (tot de Prins Hendrikbrug). Het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) wordt met borden omgeleid via de Zuidersingel en de Willemskade.

Vragen

Voor vragen over de omleiding kunt u bellen met Freek Wijning, omgevingsmanager van de gemeente Leeuwarden, telefoon 058 233 8756.