Brédyk herinrichting

Brédyk herinrichting

Op maandag 25 september is aannemer Dijkstra Huisman begonnen met de werkzaamheden op de Brédyk. Ze liggen goed op schema. Momenteel brengt de aannemer parkeerplaatsen aan, waarvan de eerste al in gebruik genomen zijn.

Herstel van verzakkingen

Het herstel van de verzakkingen in de weg wordt per werkvak tegelijk met de aanleg van de parkeerplaatsen uitgevoerd. Een aantal verzakkingen is inmiddels hersteld. De aannemer werkt in werkvakken van het zuiden naar het noorden.

Groen

Tussen de parkeerplaatsen is het groen al aangelegd. Aan het einde van het traject plant de aannemer ook de bomen.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden aan de Brédyk kunt u bellen met Harmen Hulzebos, projectleider gemeente Leeuwarden, telefoon (058) 233 4014.

Brédyk herinrichting Brédyk herinrichting Brédyk herinrichting