Bereikbaarheid station

Bereikbaarheid station

Rondom het stationsgebouw komt een vier meter brede band van grijze granietkeitjes te liggen. Hierdoor springt het witte stationsgebouw er visueel uit. Deze bestrating komt tot aan de gevel en de stratenmakers moeten dus ook voor de deuren werken.

Bereikbaarheid station, kapper en GWK

Het station, de Stationskapper en het GWK zijn tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. Dit kan doordat de aannemer de granietkeitjes in fases gaat leggen. Daardoor is er altijd minstens één van de deuren van het stationsgebouw open. Op het onderstaand kaartje zijn de werkvakken en looproutes aangegeven. De looproute kan bij elke fase veranderen, houd hiervoor de borden in de gaten.

Bereikbaarheid station
Volg de borden voor de actuele looproute.

Bestraten met stijl

Tegenover het stationsgebouw, aan de overkant van de Stationsweg, is een band van anders gekleurde bestrating te vinden. Hier liggen langs de monumentale gebouwen geen grijze, maar gele steentjes. De grijze granietkeitjes rondom het stationsgebouw sluiten aan  op de stijl van bestrating in het stationsgebied.

Herfstweer

Bestratingswerkzaamheden zijn wel sterk afhankelijk van het herfstweer. Bij regen kunnen stratenmakers geen meters maken.