Weekendstremming Stephensonviaduct

De werkzaamheden op het Stephensonviaduct vorderen flink. Maar er staat ook nog veel te gebeuren om het werk eind dit jaar af te krijgen. In dit weekend zal aannemer DVJ het nieuwe asfalt aanbrengen. De aannemer brengt ook nieuwe voegconstructies aan op het viaduct.

Weekendstremming

Om deze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren is het Stephensonviaduct gestremd voor autoverkeer. De stremming duurt van vrijdag 20 oktober 19.00 uur tot en met maandag 23 oktober 06.00 uur. Fietsers en voetgangers kunnen er gewoon langs. Auto’s leiden we om met borden. Tijdens het weekend zal de aannemer dag en nacht doorwerken. Op maandag 23 oktober vanaf 6.00 uur kan het autoverkeer weer over het Stephensonviaduct.

Meer informatie

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Sjoerd Veenstra, de toezichthouder van de gemeente Leeuwarden via (058) 233 8951.