Maandag 9 oktober één rijstrook Drachtsterweg

Drachtsterweg

Op maandag 9 oktober is tussen 9:00 en 15:00 uur één rijstrook beschikbaar op de Drachtsterweg tussen Zuiderburen en het Drachtsterplein. Dit geldt voor beide rijrichtingen; zowel stad-in als stad-uit.

Werkzaamheden

De tijdelijke rijstrookafsluiting is nodig voor het afstellen van de lantaarnverlichting. Dit is buiten de spits gepland om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Bepaalde werkzaamheden worden met een hoogwerker uitgevoerd. In de nacht van donderdag 28 september is hier ook aan gewerkt. Door de mist moest dit gestaakt worden.

Project Drachtsterweg en omgeving

Kijk voor meer informatie over dit project op de projectpagina. Kijk live mee met het werk via één van de webcams en lees de nieuwsbrief of bekijk de laatste hinderplanning.