Nieuwsbrief en Hinderplanning Drachtsterweg en omgeving

Opening aquaduct

Nieuwsbrief Drachtsterweg en omgeving is uit!

In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over de opening van het M.C. Escher akwadukt, de sloop van de Drachtsterbrug, de planning, de sloepenroute en onze omgevingsmanager. Om de nieuwsbrief online te bekijken klikt u hier.

Hinderplanning oktober

Welke werkzaamheden geven hinder in oktober? U vindt het op de maandelijkse hinderplanning. Deze is hier te bekijken.
Om een jpg versie te bekijken, gaat u naar de projectpagina en kijkt u bij downloads. Ook vindt u daar de nieuwsbrief in een pdf versie.

Aanmelden (online) nieuwsbrief

Wilt u automatisch het laatste nieuws in uw postvak in ontvangen? Meld u dan aan via het formulier op de projectpagina.

Door de brievenbus

Wilt u een papieren versie ontvangen? U kunt dan contact opnemen met het provinciaal projectbureau Vrij-Baan via telefoonnummer 058-284 4040 of via post: provinciaal projectbureau Vrij-Baan, snelliusweg 11, 8912 BE Leeuwarden.

Project Drachtsterweg en omgeving

Meer informatie over de Drachtsterweg en omgeving vindt u op de projectpagina op deze website. Kijk mee met de drie webcams om de werkzaamheden live te volgen. Ook vindt u er iedere maand een hinderplanning met daarop werkzaamheden die overlast kunnen geven.