Aldlânsfiadukt weer open, hoogtebeperking voorbij

aldlansfiadukt

Hoogtebeperking

De hoogtebeperking van 2.40 m is voorbij. Deze gold hier vanaf de bouw van het viaduct. De Drachtsterbrug is hier nu gesloopt en alle verkeer kan weer passeren. De Arriva-bussen rijden vanaf donderdag 28 september weer volgens dienstregeling. Kijk op www.arriva.nl voor de tijden.

Uithijsen van ‘het val’

Nadat het noordelijke gedeelte van de Drachtsterbrug grotendeels verwijderd is, gaan we verder met het gedeelte in het kanaal. Het beweegbare gedeelte van de brug, het val, wordt met een kraan uitgehesen. Op 9 oktober starten de werkzaamheden. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor het exacte moment.

Project Drachtsterweg en omgeving

Ga voor meer informatie over dit project naar de projectpagina. Kijk live mee met het werk via één van de webcams en lees de nieuwsbrief of bekijk de laatste hinderplanning.