Donderdagnacht 28/9 één rijstrook Drachtsterweg

Drachtsterweg

In de avond en nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 september tussen 19:00 en 6:00 uur is slechts één rijstrook beschikbaar op de Drachtsterweg tussen Zuiderburen en het Drachtsterplein. Dit geldt voor beide rijrichtingen; zowel stad-in als stad-uit.  Het autoverkeer kan in beide richtingen altijd gebruik maken van één rijstrook.

Werkzaamheden

Deze tijdelijke rijstrookafsluiting is noodzakelijk voor het afstellen van de lantaarnverlichting en andere restwerkzaamheden, waaronder het verwijderen van de beplating van het Aldlânsfiadukt. Het werk is ’s avonds en ’s  nachts gepland om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Bepaalde werkzaamheden worden met een hoogwerker uitgevoerd.

Project Drachtsterweg en omgeving

Ga voor meer informatie over dit project naar de projectpagina. Kijk live mee met het werk via één van de webcams en lees de nieuwsbrief of bekijk de laatste hinderplanning.