Inrit naar de Baljéestraat tijdelijk afgesloten

Inrit naar de Baljéestraat

De definitieve Stationsweg is bijna klaar, maar nog niet helemaal.

Ter hoogte van de Baljéestraat legt aannemer K_Dekker komende week verkeersdruppels in de Stationsweg. Dit zijn een soort vluchtheuvels. Voordat de verkeersdruppels geplaatst kunnen worden, vervangt aannemer K_Dekker eerst een deel van het asfalt. Om veilig te kunnen werken is meer werkruimte nodig. Dit betekent dat de inrit naar de Baljéestraat tijdelijk is afgesloten voor autoverkeer.

Omleiding

Het verkeer wordt van maandag 25 september 07.00 uur tot uiterlijk vrijdag 29 september 16.00 uur omgeleid. Deze omleiding loopt via de Stationsweg, de Oude Veemarkt, de Lange Markstraat en de Van Swietenstraat. De Van Swietenstraat is tijdens deze werkzaamheden tijdelijk tweerichtingsverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen langs de werkzaamheden en hebben dus wel doorgang naar de Baljéestraat.
Op de bijgevoegde tekening kunt u zien waar de afsluiting zich bevindt. De tijdelijke omleiding is aangegeven met de blauwe lijn.

Inrit naar de Baljéestraat
Inrit naar de Baljéestraat omleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe definitieve route

De inrit naar de Baljéestraat is na de werkzaamheden weer open voor autoverkeer. Er geldt dan wel een nieuwe route. Auto’s kunnen namelijk vanuit de Baljéestraat niet meer linksaf richting de kruising met het Zuiderplein. Voor fietsers en voetgangers verandert er niets aan de route. Het oversteken van de drukke Stationsweg is door de verkeersdruppels veiliger.
Op bijgevoegde tekening is de nieuwe route aangegeven middels de rode lijnen.

Inrit naar de Baljéestraat
Inrit naar de Baljéestraat nieuwe route