Hoogtebeperking Stephensonviaduct

Werkzaamheden Stephensonviaduct

Maandag 28 augustus startte de aannemer met fase twee van de werkzaamheden aan het Stephensonviaduct. Dit betekent dat het rijden over het viaduct dan via de oostzijde gaat in plaats van de westzijde en er geldt vanaf dan een snelheidsbeperking van 30km/u vanwege de versmalde rijbaan.

Hoogtebeperking

Vanaf maandag 28 augustus kunnen voertuigen hoger dan 3.20 meter niet over het Stephensonviaduct rijden. Dit geldt tussen de rotonde bij de Snekertrekweg en de rotonde Middelzeelaan/van Loonstraat. Voor het vrachtverkeer is een omleiding ingesteld. De hulpdiensten kunnen er wel  langs. Deze maatregelen waren in eerste instant  van kracht tot het einde van week 37 (24 september). De werkzaamheden zijn echter door de natte weersomstandigheden 2 weken vertraagd en gelden nu tot week 39 (8 oktober).