Folsingafiadukt dinsdag 29-8 afgesloten

Folsingafiadukt

Aanstaande dinsdag (29-8) is het Folsingafiadukt tussen de Wiardaplantage (Zuiderburen) en de Himpenserdyk (Goutum) tussen 9:00 uur en 16:00 uur afgesloten wegens werkzaamheden.

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via Het Hop en de Tearnserdyk (de twee rotondes nabij de Jumbo).

Fietsers en voetgangers op 31 augustus door aquaduct

De aannemer legt op dit moment de laatste hand aan het nieuwe fiets- en voetpad. Fietsers en voetgangers gaan vanaf 31 augustus , net als het autoverkeer, door het aquaduct. Op donderdag 31 augustus staat er een tent bij het Folsingafiadukt met koffie, thee en limonade voor fietsers en voetgangers.

Er wordt nog volop gewerkt aan het trottoir en fietspad.

Fietspad zuidkant
Fietspad zuidkant
Bestraten voetpad
Bestraten voetpad

Project Drachtsterweg en omgeving

Om alle verkeer de stad in en uit beter en veiliger te laten doorstromen verandert de Drachtsterweg in Leeuwarden ingrijpend. Benieuwd hoe de werkzaamheden verlopen? Kijk dan live mee met het werk via de webcams. Lees meer over project Drachtsterweg en omgeving op de projectpagina. Daar kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.  Verder vindt u hier de luchtopname die we eind maart maakten. De maandelijkse hinderplanning wordt voor het begin van iedere maand gepubliceerd.