Kijkje bij werkzaamheden op Europaplein

Kijkje bij werkzaamheden op Europaplein Leeuwarden Vrij-Baan

De betonnen dekken op de drie fietstunnels zijn klaar. Nu werken de medewerkers van aannemer KWS Infra aan de aankleding. De fietstunnels krijgen randelementen en er worden stootvloeren aangebracht. Deze stootvloeren vangen de komende jaren eventuele restzettingen in de ondergrond op. Restzettingen kunnen ontstaan doordat de grond nog een beetje kan inklinken. De eerste twee stootvloeren zijn klaar. In de week van 21 tot 25 augustus volgt de laatste.

Kijkje bij de bouw Europaplein

Neem hieronder een kijkje op de bouwplaats van het Europaplein bij de medewerkers van aannemer KWS die er hard aan het werk zijn: ijzervlechters, betonwerkers, kraanmachinisten, (asfalt)frezers, timmermannen, landmeters, uitvoerders, toezichthouders, wegenbouwers, chauffeurs. Op het hele plein is volop bedrijvigheid.

Lees meer over het zomerwerk op het plein.