Omleiding autoverkeer inrit Stationsweg naar Baljéestraat

Omleiding autoverkeer inrit Stationsweg naar Baljéestraat

De omleiding

Van maandag 21 augustus 07.00 uur tot uiterlijk vrijdag 25 augustus 16.00 uur geldt een omleiding voor het autoverkeer dat gebruik wil maken van de inrit Stationsweg naar de Baljéestraat in verband met de bestrating van de inrit. Het autoverkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Stationsweg, Oude Veemarkt, Lange Markstraat en Van Swietenstraat. De Van Swietenstraat wordt tijdens deze werkzaamheden tijdelijk tweerichtingsverkeer. Voetgangers en fietsers hebben wel doorgang. Op het kaartje ziet u om welk deel van de bestrating het gaat.

De werkzaamheden

De medewerkers van aannemer K_Dekker bouw & infra verwijderen de tijdelijke bestrating met een shovel. Daarna brengen ze zand aan en stampen dat aan met een trilplaat. Als laatste stellen ze opnieuw opsluit- en trottoirbanden langs de inrit en leggen de bestrating aan. Dan is de aansluiting klaar en kunt u de inrit weer gebruiken. Om de overlast tot een minimum te beperken, zijn de trottoirs voor restaurant Tao en Café De Stee al gerealiseerd. Desondanks kunt u enige last ondervinden. Wij vragen hiervoor uw begrip.