Drachtsterweg afgesloten van 11 – 14 augustus

Drachtsterweg afgesloten van 11 - 14 augustus

Van vrijdagochtend 11 augustus 9.00 uur t/m maandagochtend 14 augustus 6.00 uur is de Drachtsterweg afgesloten voor verkeer dat de stad uit rijdt. Verkeer moet omrijden via de Overijsselselaan. Verkeer dat de stad in wil, kan gewoon door het aquaduct rijden. Ook het fiets- en voetpad blijven open. Goutum en Zuiderburen blijven bereikbaar, weliswaar via de omleidingsroute. Dit weekend brengt aannemer Heijmans asfalt aan om het aquaduct aan te sluiten op de bestaande weg.

Deel Zuiderburen/Goutum – Hemriksein

Gelijktijdig brengt aannemer Jansma nieuw asfalt aan tussen de afslag Zuiderburen/Goutum en Hemriksein. De werkzaamheden starten ook 11 augustus.

Aquaduct in gebruik

Op 14 augustus zijn dus alle rijbanen voor het autoverkeer open. Op 31 augustus kan iedereen gebruikmaken van het aquaduct, want dan wordt het fiets- en voetpad geopend. Vanaf september wordt de Drachtsterbrug gesloopt.

stremming stad uit

omleiding stad-uit