Zomerupdate Westelijke invalsweg

fietstunnel Westelijke invalsweg

Tijdens de zomer wordt er doorgewerkt aan de Westelijke invalsweg. Zowel op de Marshallweg als aan het Stephensonviaduct voert DVJ werkzaamheden uit.

Werkzaamheden

Op het Stephensonviaduct wordt afwisselend gewerkt aan de oost- en westzijde van de weg. Dit betekent dat het verkeer af en toe even anders rijdt over het viaduct en iedereen de borden ter plaatse moet volgen. Binnenkort volgt er een nieuwsbrief met meer informatie over weekendstremmingen voor vrachtverkeer.

Ondertussen is de aannemer ook nog steeds druk bezig met de werkzaamheden op de Marshallweg en de op- en afritten van het nieuwe klaverblad. De Marshallweg is vanaf de Snekertrekweg tot aan het Stephensonviaduct klaar. Zodra DVJ klaar is met de werkzaamheden op de zuidelijke rijbaan, gaan de werkzaamheden op de noordelijke rijbaan van start. Ook de fietsonderdoorgang krijgt steeds meer vorm. Eind 2017 zijn de werkzaamheden aan de Westelijke invalsweg klaar.