Activiteiten Dag van de Bouw Westelijke invalsweg

Route en programma Dag van de Bouw

Altijd al afgevraagd hoe DVJ Infra & Milieu een half klaverblad laat aansluiten op het Stephensonviaduct? Bekijk het van dichtbij en ga aan de slag als echte bouwvakker! Ervaar hoe het is om te werken op de bouw door een kraan of shovel zelf te besturen en ontcijfer de raadsels.

Programma

Het projectteam staat van 10.00 tot 16.00 uur klaar voor bezoekers aan de Marshallweg 9, Leeuwarden. Er staat een grote tent op de parkeerplaats achter het gebouw van MindUp waar uw uw auto en fiets kunt parkeren. De route en activiteiten vindt u hier.

Gratis Hop On Hop Off bus van Arriva

Wil je langs alle projecten? Pak dan de gratis Hop On Hop Off bus van Arriva. De bus stopt bij elk project, waar je op jouw gewenste moment ook weer kunt opstappen. De gratis tickets zijn te verkrijgen bij de projecten. Let op: de laatste bus vertrekt 15.30 uur.