Laatste tussenschot aquaduct verwijderd

Het aquaduct in de Drachtsterweg krijgt steeds meer vorm. De afgelopen twee weken zijn de laatste tussenschotten verwijderd. Het is nu mogelijk om helemaal door het aquaduct te lopen van noord naar zuid en vice versa. Een belangrijke mijlpaal voor het project.

Verder bouwen aan het aquaduct

Zowel aan de noordelijke als de zuidelijke kant van het van Harinxmakanaal is er de komende periode nog steeds veel bouwactiviteit. Heijmans gaat onder andere verder met het bouwen van wanden, vloeren en de asfaltconstructie. Eind augustus gaat het verkeer door het aquaduct.

Benieuwd hoe de werkzaamheden verlopen? Kijk dan mee met het werk via een van de drie webcams. Lees meer over project Drachtsterweg en omgeving op de projectpagina. Daar kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.  Verder vindt u hier de luchtopname die we eind maart maakten. De maandelijkse hinderplanning wordt voor het begin van iedere maand gepubliceerd.