Weekendstremming Hendrik Algrawei en Westergoawei

Omleidingsroute Deinum-Boksum-Blessum

Update, 19 maart 19.00 uur: De weg is weer open!

De Hendrik Algrawei tussen Leeuwarden en Deinum/Boksum is komend weekend van 17-20 maart gestremd voor al het verkeer. In dit weekend wordt bij de kruising Hendrik Algrawei/ Pypsterbuorren en op het wegdeel N359/Westergoawei, ten zuiden van de nieuwe rotonde, de definitieve asfaltlaag met markering en geleiderail aangebracht.

Bereikbaarheid

De dorpen Deinum, Boksum en Blessum zijn in dit weekend te bereiken via de Skimerwei en de Hegedyk. Het verkeer tussen Bolsward en Leeuwarden wordt omgeleid via de N384 en N354 en de A32. De omleiding is met borden aangegeven.

Planning

De weekendafsluiting start op vrijdag 17 maart om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk maandag 20 maart 06.00 uur. Daarna wordt de Hendrik Algrawei weer opengesteld voor verkeer.
De werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de planning verandert, informeren wij u hierover.