Wijziging verkeerssituatie 13 maart Stationsgebied Leeuwarden

Wijziging verkeerssituatie 13 maart Stationsgebied Leeuwarden

De Lange Marktstraat blijft afgesloten voor het doorgaande verkeer tot 13 maart. Door de regenval van afgelopen weken is de bestrating nog niet helemaal klaar. De nieuwe verkeerssituatie in het Stationsgebied Leeuwarden gaat een week later op maandag 13 maart in. Laat u niet verrassen!

Autoroute per 13 maart

Definitieve rijroute in twee richtingen over Zuidersingel. Verkeer naar Lange Markstraat en het centrum rijdt via de Zuidersingel en Oude Veemarkt.
Definitieve rijroute in twee richtingen over Zuidersingel. Verkeer naar Lange Markstraat en het centrum rijdt via de Zuidersingel en Oude Veemarkt.

Route fietsers per 13 maart

Fietsers worden door de Van Swietenstraat en Baljéestraat geleid.
Fietsers worden door de Van Swietenstraat en Baljéestraat geleid.

Route voetgangers per 13 maart

De voetgangers worden langs de werkzaamheden geleid.
De voetgangers worden langs de werkzaamheden geleid.

Andere werkzaamheden

Aannemer K_Dekker bouw & infra bestraat het trottoir op de Prins Hendrikbrug, brengt gele waaltjes aan op de trottoirs van Sophialaan tot het Zuiderplein en graaft de fietsenkelder verder uit. De lichtmasten aan de Van Swietenstraat en Baljéestraat zijn vervangen. Om ruimte te bieden voor de werkzaamheden, loopt, fietst en rijdt het soms anders. Houd de borden in de gaten.

Meer informatie

De herinrichting van het stationsgebied is een project van Leeuwarden Vrij-Baan samen met NS en ProRail. Meer informatie staat op de projectpagina www.vrij-baan.nl/stationsgebied. Daar kunt u de werkzaamheden volgen via de webcam, een virtuele tour bekijken van de toekomstige situatie en vragen stellen of meldingen indienen over de werkzaamheden.