Nieuwsbrief Drachtsterweg en omgeving is uit!

Nieuwsbrief Drachtsterweg en omgeving is uit!

De nieuwsbrief van project Drachtsterweg en omgeving is verschenen. In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de nieuwjaarsbijeenkomst, verdere bouw van het aquaduct, de wegversmalling op de Weideflora/Stinzenflora, Rixt die vlogt voor ons project, SC Cambuurspelers die een voetbalveldje openden en wij nodigen u uit voor rondleidingen en dag van de bouw. Om de nieuwsbrief online te bekijken klikt u hier.

Aanmelden (online) nieuwsbrief

Wilt u automatisch het laatste nieuws in uw postvak in ontvangen? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

* verplichte velden

E-mail adres

Achternaam

(klik op subscribe voor verzenden, u ontvangt dan nog een e-mail die u dient te bevestigen)

Door de brievenbus

Wilt u een papieren versie ontvangen? U kunt dan contact opnemen met het provinciaal projectbureau Vrij-Baan via telefoonnummer 058-284 4040 of via post: provinciaal projectbureau Vrij-Baan, snelliusweg 11, 8912 BE Leeuwarden.

Project Drachtsterweg en omgeving

Meer informatie over de Drachtsterweg en omgeving vindt u op de projectpagina op deze website. Kijk mee met de 3 webcams om de werkzaamheden live te volgen. Ook vindt u er iedere maand een hinderplanning met daarop werkzaamheden die overlast kunnen geven.