Voetbalveldje geopend bij Raaigras

Voetbalveldje geopend bij Raaigras

Voetbalspelers Erik Bakker en Michiel Hemmen van SC Cambuur openden maandag 13 februari een voetbalveldje aan het Raaigras, in de leeuwarder wijk Aldlân.

Eerder die dag werden er twee voetbaldoeltjes geplaatst bij het grasveldje.

Gebaar naar de buurt

Aannemer Heijmans en project Drachtsterweg en omgeving stelden de doeltjes beschikbaar. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen van kinderen uit de buurt. In een nieuwsbrief van Leeuwarden Vrij Baan werd gevraagd welke behoefte er is aan kleinschalige voorzieningen.

De kinderen waren vanmiddag uitgenodigd om bij de opening van het voetbalveldje aanwezig te zijn. Ze mochten samen met de spelers van SC Cambuur een balletje trappen en er werden handtekeningen uitgedeeld. Ook kwam de leeuw van Leeuwarden Vrij Baan langs.

In maart plaatst de aannemer nog een glijbaan voor de allerkleinsten.
De doeltjes en glijbaan blijven ook na het project. Bij de nieuwe inrichting, na oplevering van het project, wordt gekeken wat de meest geschikte locatie is.

opening voetbalveldje
Het voetbalveldje werd geopend door Erik Bakker en Michiel Hemmen

 

Project Drachtsterweg en omgeving

Lees meer over project Drachtsterweg en omgeving op de projectpagina. Ook vindt u hier een maandelijkse hinderplanning en kunt u meekijken met het werk via 3 webcams. Wilt u op de hoogte blijven, schrijft u zich dan in de voor de nieuwsbrief.