Wegversmalling bij Weideflora-Stinzenflora

wegversmalling

Vanwege de veiligheid komt er dinsdag 7 februari tijdelijk een wegversmalling op de Weideflora-Stinzenflora (ter hoogte van het Aldlânsfiadukt). Dit duurt zolang er wordt gebouwd aan het aquaduct in de Drachtsterweg.

Het komt vaak voor dat er te hard wordt gereden op deze weg. Dit is niet alleen gevaarlijk voor weggebruikers, maar ook voor de mensen die aan het werk zijn langs de weg. Om voor hun de situatie veiliger te maken, is besloten deze tijdelijke maatregel toe te passen.

wegversmalling
Aan beide zijden van het viaduct komt een wegversmalling

Drachtsterweg en omgeving

In november werd het Aldlânsdiadukt opengesteld, maar naast het viaduct zijn de komende tijd nog volop werkzaamheden.

Lees meer over project Drachtsterweg en omgeving op de projectpagina. Ook vindt u hier een maandelijkse hinderplanning en kunt u meekijken met het werk via 3 webcams.