Asfalteren rotonde Westelijke invalsweg

Asfalteren rotonde Marshallweg/Snekertrekweg

De aannemer is dinsdag 20 december begonnen met het asfalteren van de rotonde tussen de Marshallweg en de Snekertrekweg. Op vrijdag 23 december kan het verkeer de rotonde voor het eerst gaan gebruiken.

Asfalteren

Niet alleen de rotonde wordt voorzien van een onderlaag en tussenlaag asfalt, maar ook het stuk van de rotonde tot aan de doorsteek (nieuwe weg) op de Marshallweg wordt voorzien van deze lagen. De aannemer moet in een relatief klein werkgebied asfalteren waardoor het tot 23 december soms voor wat oponthoud zorgt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Planning

De aannemer DVJ Infra werkt in week 52 en week 1 niet. Vanaf week 2 wordt er weer gewerkt en begint de aannemer met het fietspad te asfalteren. De deklaag van het fietspad wordt ook tegen het einde van het project aangebracht.