Tussenschotten aquaduct verwijderd

De damwanden zijn er aan de noordkant al helemaal uit. Foto is gemaakt onder het Van Harinxmakanaal in het aquaduct. Het uitzicht is op de toekomstige toerit vanaf het Drachtsterplein.

De bouwkuip van het aquaduct in de Drachtsterweg ziet er sinds vandaag weer heel anders uit. Vorige week werd het water weggepompt, sinds deze week zijn de tussenschotten verwijderd. Het is nu mogelijk om van de noord- naar de zuidkant te lopen onder het Van Harinxmakanaal door.

Verder bouwen aan het  aquaduct

Van noord naar zuid is er de komende periode veel bouwactiviteit. Heijmans gaat onder andere verder met het afbouwen van een gedeelte van de toeritten en het aquaduct. Wanden en vloeren worden gestort en ook worden er nog palen geboord. Benieuwd hoe de werkzaamheden verlopen? Kijk dan mee met het werk via een van de drie webcams.
Lees meer over project Drachtsterweg en omgeving op de projectpagina. Ook vindt u hier een maandelijkse hinderplanning.