Fiets- en voetpad Snekertrekweg wordt vernieuwd

Fiets- en voetpad Snekertrekweg wordt vernieuwd

Sinds deze week is de aannemer van het project Westelijke Invalsweg bezig met de aanleg van een vernieuwd fiets- en voetpad aan de Snekertrekweg. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, zodat er geen stremming nodig is. Gedurende de werkzaamheden blijven alle bedrijven en locaties bereikbaar.

Werkzaamheden in fases

Het eerste gedeelte van het fiets- en voetpad, voor het winkelcentrum, is inmiddels gereed.In de komende weken, week 46 en 47, worden de werkzaamheden aan het deel voor de westelijke inrit van het winkelcentrum (inrit parkeergarage) uitgevoerd. Ook tijdens deze werkzaamheden blijft het winkelcentrum bereikbaar. Het laatste gedeelte, richting het Stationsgebied, wordt in week 48 uitgevoerd.

Project Westelijke Invalsweg

De aanleg van het vernieuwde fiets- en voetpad maakt deel uit van de Westelijke Invalsweg. De herinrichting voor het autoverkeer van de Snekertrekweg is begin oktober afgerond, waardoor de winkels en bedrijven weer in beide richtingen bereikbaar zijn. De aannemer voert nu  werkzaamheden op de Marshallweg uit, waar uiteindelijk de aansluiting op het Stephensonviaduct komt. Het gehele project is in het najaar van 2017 klaar.