Gastles Duurzaamheid

gastles duurzaamheid

Op maandag 10 oktober ( Dag van de Duurzaamheid ) waren 28 leerlingen van het Nordwin College (klas 2 VMBO kader) bij ons te gast om meer te weten te komen over duurzaamheid in onze infraprojecten.

Presentatie

Tijdens een presentatie gegeven door duurzaamheidsexpert Anke Lodder, werd duidelijk wat we bij Leeuwarden Vrij-Baan doen aan duurzaam werken. Ook kwamen de zonneparken die de Haak en haar invalswegen energie neutraal maken uiteraard aan bod. Samen met de leerlingen namen we ook nog een kijkje in het aquaduct bij de Drachtsterweg en stonden we stil bij de duurzame materialen en bouwmethoden op de bouwplaats.

Duurzaamheid is één van de speerpunten van Leeuwarden Vrij-Baan. Lees hier meer.

Dag van de Duurzaamheid

Voor de Dag van de Duurzaamheid maakte provincie Fryslân een filmpje met duurzame aspecten van de infraprojecten door de gehele provincie. Ook komen de zonneparken van Leeuwarden Vrij-Baan hier in voor: