Leerlingen openen Valeriusstraat

Leerlingen openen Valeriusstraat

Op donderdag 6 oktober is de Valeriusstraat door 80 leerlingen van de Thomasschool samen met wethouder Koster en aannemer A. Faber geopend.

Officiële opening

Na een speech van wethouder Koster gingen 80 leerlingen gezamenlijk op o.a. een fiets of step over de parallelweg naar de finish waar de Vrij-Baan leeuw samen met de wethouder en de Aannemer stonden te wachten. Toen de eerste leerling door het lint fietste, is de Valeriusstraat officieel geopend. Omwonenden en genodigden konden na de tijd met de wethouder praatten onder het genot van een bewust hapje en drankje.

Bijna klaar

De aannemer is klaar met de werkzaamheden op de Valeriusstraat. De aanplanting van hagen en bomen volgen in het najaar.  Door de herinrichting stroomt het verkeer nu beter door en is oversteken veiliger geworden.

Namens alle medewerkers van het project Valeriusstraat bedanken wij u voor uw begrip tijdens de werkzaamheden en wensen wij u veel rij, fiets en loop plezier op de nieuwe Valeriusstraat!