Feestelijke opening Valeriusstraat

Feestelijke opening Valeriusstraat

De Valeriusstraat is bijna klaar! Behalve de aanplanting van hagen en bomen in het najaar, zijn alle werkzaamheden afgerond. Door de herinrichting stroomt het verkeer nu beter door en is oversteken veiliger geworden.

Feestelijke opening

De officiële feestelijke opening van de Valeriusstraat is op donderdag 6 oktober. Om 11.30 uur verzamelen we voor de bouwkeet van A. Faber aan de Valeriusstraat naast de Gezonde Apotheek (Beethovenplantsoen). Wethouder Thea Koster en aannemer A. Faber openen samen met leerlingen van de Sint Thomasschool spelenderwijs de Valeriusstraat.

Bedankt!

Namens alle medewerkers van het project Valeriusstraat bedankt voor uw begrip tijdens de werkzaamheden en wensen u veel rij, fiets en loop plezier op de nieuwe Valeriusstraat!