Stremming Hegedyk Deinum 23-25 september

Stremming Hegedyk Deinum 23-25 september

De helft van viaduct de Twilling wordt in het weekend van 23 – 25 september gesloopt. Met de komst van de Haak om Leeuwarden en de nieuwe verlegde Spoorstrjitte is het autoviaduct niet meer nodig. Het spoordeel blijft bestaan. Vanwege deze sloop is de Hegedyk in Deinum van vrijdag 19.00 uur tot maandag 05.00 uur gestremd. Alleen bij calamiteiten (niet voor vragen en klachten) kunt u bellen met ons centrale calamiteitennummer: (0541) 584 172

Omleiding

Aannemer Reef voert de werkzaamheden zo snel mogelijk uit, maar zal waarschijnlijk het hele weekend nodig hebben. Daarom wordt het verkeer omgeleid via de Skimerwei. De omleiding is met borden aangegeven.

Meer informatie over het project Herinrichting Deinum-Boksum vindt u op de projectpagina.

Omleidingsroute Deinum
Omleidingsroute Deinum 23 – 25 sept.