Asfalteren parallelwegen Valeriusstraat

Asfalteren parallelwegen Valeriusstraat

Donderdag 22 september start A. Faber B.V om 07.00 uur met het aanbrengen van het rode asfalt (de deklaag) op de parallelwegen. Het asfalteren van de parallelwegen van de Valeriusstraat duurt ongeveer 2 werkdagen.

Overlast

Woningen blijven tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar. Tijdens het aanbrengen van het asfalt is de parallelweg gestremd en kunnen de parkeerplaatsen langs de parallelwegen niet worden geberuikt. Bewoners zijn gevraagd om de auto vanaf donderdag 22 september a.s. 07.00 uur elders te parkeren. Als Faber bezig is aan de Oostelijke parallelweg kan er aan de overkant van de straat (Westkant) worden geparkeerd en vice versa.  Ook kunnen de parkeervakken buiten het werkvak gebruikt worden of kunnen bewoners gebruik maken van de extra parkeergelegenheid bij LKC Sonnenborgh, rond voormalig garage De Zeeuw (Richard Holstraat) en Wagnerplantsoen.

Bijna klaar

Nadat de rode deklagen op de parallelwegen zijn aangebracht worden in week 39 en 40 herstelwerkzaamheden uitgevoerd en de laatste puntjes op de i gezet. Halverwege oktober is het project afgerond en komen we alleen terug voor het aanplanten en inzaaien van de groeninrichting.