Verkeersmaatregelen Harlingerstraatweg-west

Verkeersmaatregelen Harlingerstraatweg-West

De herinrichting van de Europaplein is van start gegaan en er zijn verkeersmaatregelen op de Harlingerstraatweg-West genomen. De medewerkers van aannemer KWS Infra graven op het middenterrein van de rotonde het zand uit en nemen de Harlingerstraatweg-west op de schop. Tijdens de werkzaamheden blijft het verkeer – aangepast – over de Harlingerstraatweg rijden. Barriërs (afzethekken) leiden de verkeersstroom in goede banen. Er geldt een aangepaste snelheid van 30 km/u.

Fietsersoversteek Bilderdijkstraat/ Euterpestraat tijdelijk gestremd

Nieuwe situatie fietsoversteek Harlingerstraatweg
Fietsersoversteek Bilderdijkstraat/
Euterpestraat tijdelijk gestremd

In de week van 19 september tot eind december kunnen fietsers en voetgangers niet de Harlingerstraatweg oversteken (Bilderdijkstraat naar Euterpestraat en vice versa). Borden leiden de fietsers en voetgangers om via een oversteekplaats op het Europaplein.

 

 

 

 Situatie werkzaamheden zuidkant

Situatie werkzaamheden zuidkant Harlingerstraatweg
Situatie werkzaamheden zuidkant Harlingerstraatweg

In de week van 10 oktober werkt KWS Infra aan de zuidkant van de Harlingerstraatweg. Verkeer rijdt dan aan de noordkant. Het verkeer kan wel afslaan naar de Euterpestraat, maar niet de Bilderdijkstraat inrijden. Borden geven de omleiding aan.

 

 

 

Situatie werkzaamheden noordkant

Situatie werkzaamheden noordkant Harlingerstraatweg
Situatie werkzaamheden noordkant Harlingerstraatweg

Na de zuidkant pakt de aannemer de Harlingerstraatweg aan. Het verkeer rijdt dan aan de zuidkant en kan afslaan naar de Bilderdijkstraat. Afslaan naar de Euterpestraat kan niet. Borden geven de omleiding aan.

 

 

 

 

 

Zie ook Nieuwsbrief verkeersmaatregelen Harlingerstraatweg.