In twee dagen van zwart naar groen

In twee dagen van zwart naar groen

Volg live de aanleg van het kunstgras op sportveld Deinum.

kunstgras op het nieuwe voetbalveld

Vrijdag 9 september om 07.30 uur is gestart met de aanleg van het kunstgras op het nieuwe voetbalveld.  Maandag is het groen, maar de afwerking, het aanbrengen van een deel van de belijning en instrooien van de korrels duren nog tot en met eind van de week. De aanleg van het kunstgras is live te volgen via de webcam.
Iedere 20 seconden maakt de webcam een foto. Zo ontstaat er een filmpje (time lapse) waar in enkele minuten de complete aanleg van zwart naar groen gevolgd worden. De première is op de informatieavond van 13 september.

Na maandag is er dus al een groen voetbalveld. De overige velden worden dan ook ingezaaid.

In twee dagen van zwart naar groen