Geen bord voor de kop

Geen bord voor de kop

Komend weekend (2 tot en met 4 september) is de tweede en laatste keer dat er gewerkt wordt aan het Valeriusplein. Met slechts 2 weekenden gedeeltelijk stremmen wordt het hele Valeriusplein gereconstrueerd. Een prestatie op zich van de aannemer, omdat de belangrijkste routes Valeriusstraat-Dammelaan (vice versa) en van en naar Stiens gewoon toegankelijk blijven. Dit levert echter wel, zoals ook te zien was op verschillende social media, een straatbeeld met vele borden op. Sommige mensen zagen door de borden het bos niet meer.

Door de aannemer wordt er dag en nacht gewerkt om  het plein zo snel mogelijk op te leveren. Dit heeft tot gevolg dat er tijdens deze korte, maar krachtige periode routes aangepast zijn. Natuurlijk willen we dat iedereen zo goed en veilig mogelijk op de juiste bestemming komt en de omliggende wijken zo weinig mogelijk last hebben van sluipverkeer. De verschillende omleidingsroutes zijn daarom duidelijk aangegeven en beide weekenden worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. Lees hier meer over in de nieuwsbrief.

Vragen?

Benieuwd welke metamorfose de Valeriusstraat heeft doorgemaakt? Bekijk dan het fotoalbum op onze Facebook pagina. Voor de omleidingen en stand van zaken kunt u hier de nieuwsbrief lezen. Tijdens de werkzaamheden is Heine Koopmans toezichthouder en contactpersoon. Hij is telefonisch bereikbaar via: 06 537 63 782