Wethouder deelt koffie uit

Wethouder deelt koffie uit

Zaterdag 27 augustus heeft wethouder Thea Koster samen met de barrista van Coffee Central, koffie uitgedeeld op het Valeriusplein.

Wethouder deelt koffie uit

Veel omwonenden en werknemers van de aannemer konden hier genieten van een speciale koffie terwijl ze in gesprek konden gaan met de wethouder en het projectteam. Waar gewerkt wordt ontstaat overlast, maar we doen er alles aan om dit te beperken en over een kleine twee maanden mag het resultaat er zijn na al het harde werken. Het koffie moment was een mooie gelegenheid om te horen wat er speelt in de wijk en hoe omwonenden de overlast ervaren. Namens Leeuwarden Vrij-Baan willen wij iedereen bedanken voor hun komst.

Weekendwerkzaamheden

De mannen van Faber hebben de hele nacht doorgewerkt aan het Valeriusplein. Zij waren o.a. bezig met het frezen en asfalteren van het nieuwe plein. Het weekend van 2 tot en met 4 september zijn de werkzaamheden aan het Valeriusplein klaar. De omleidingen staan met borden aangegeven en meer informatie vindt u hier.