Zonnige Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw trok zaterdag 4 juni ruim 200 bezoekers naar het project Herinrichting Deinum-Boksum. Aannemers Reef-Infra, de Boer en de Groot en Antea Sport stelden hun werkterrein open voor alle geïnteresseerden.

Positieve reacties

De reacties van de bezoekers waren positief. Voor alle leeftijden was er wat te doen. Op de zichtlocaties is van alles verteld over de bouw en wat er nog allemaal staat te gebeuren. Er reed een pendeldienst tussen de nieuwe rotonde nabij Boksum, het Uitkijkpunt en de nieuwe sportvelden. Ook konden de archeologische opgravingen worden bewonderd in It Holt. Kinderen konden voet- en korfballen op de voorbelasting van de nieuwe sportvelden en springen op het springkussen.

Dag van de Bouw
Het Uitkijkpunt

Al met al was het een gezellige en zonnige dag. Alle bezoekers bedankt voor de getoonde interesse! Voor een impressie van de dag bekijkt u het fotoalbum op Facebook.