Feestelijke opening bankje Zwette

Feestelijke opening bankje Zwette

Op dinsdag 10 mei vond de feestelijke opening van het bankje Zwette, een kleine oase van rust tussen alle bedrijvigheid van Bedrijvenpark De Zwette, plaats. Samen met studenten van het Nordwin College en de voorzitter van Bedrijvenpark Zwette opende wethouder Henk Deinum het bankje Zwette.

Rustplek voor fietsers – bankje Zwette

Afgelopen twee jaar hebben het Nordwin College, Gemeente Leeuwarden, Leeuwarden Vrij-Baan en Bedrijvenpark de Zwette samengewerkt om de rustplek op de hoek van de Fahrenheitweg en de Celsiusweg te realiseren. Naast een bankje, grasveldje en beplanting zijn er borden geplaatst met de highlights van Leeuwarden en een fietsroutekaart. Vier studenten van het Nordwin college hebben de rustplek ontworpen en uitgewerkt om ervaring op te doen in het vak. Ze werden hierin begeleid door medewerkers van Gemeente Leeuwarden en docenten van het Nordwin College.