Asfalteren parallelweg Valeriusstraat

Asfalteren parallelweg Valeriusstraat

Vrijdag 22 april begint de aannemer met het asfalteren van verschillende delen van de parallelwegen van de Valeriusstraat.
Aannemer Faber is al even bezig met de werkzaamheden op de Valeriusstraat. Vrijdag 22 april wordt op de parallelweg vanaf de César Franckstraat tot aan Het Beethovenplantsoen de onderlagen van het asfalt aangebracht. Ook het stuk parallelweg tussen het Valeriusplein en Vivaldistraat wordt voorzien van de eerste 2 (onder)lagen asfalt.

Veiligheid voorop!

Als de onderlagen zijn aangebracht is de weg weer toegankelijk voor verkeer, maar wees altijd voorzichtig. Er wordt nog steeds gewerkt op of aan verschillende stukken van de parallelweg. Mede hierom is het belangrijk om nog steeds extra op te letten, met name op uitstekende delen zoals bijvoorbeeld putranden en goottegels. De deklaag wordt na de bouwvakvakantie aangebracht tot die tijd kunt u enige hinder ervaren, maar wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.