Bloemen voor Valeriusstraat

Bloemen voor Valeriusstraat

Wethouder Thea Koster heeft dinsdag 15 maart samen met de leerlingen van de Albertine Agnesschool bloemen uitgedeeld voor de start van de werkzaamheden op de Valeriusstraat.

Openingshandeling

Maandag 14 maart is de aannemer A. Faber begonnen met de werkzaamheden, maar vandaag werd er gezamenlijk even bij stil gestaan. Na een korte speech van wethouder Koster hebben de leerlingen van groep 5 samen met de wethouder tulpen uitgedeeld aan fietsers/voorbijgangers, bedrijven en omwonenden. Ondanks het mooie lenteweer de afgelopen dagen liet de zon zich tijdens de openingshandeling op dinsdag 15 maart niet zien. De leerlingen van de Albertine Agnesschool bezorgden daarom bij verschillende betrokkenen wel wat lentesfeer door de tulpen namens het project aan te bieden.

Herinrichting

Resultaat van de reconstructie is dat het verkeer goed doorstroomt en het makkelijker/veiliger wordt om de straat over te steken. De om­liggende wijken blijven goed bereik­baar voor zowel automobilisten, fietsers als voetgangers. Het werk is gegund aan aan­nemersbedrijf A. Faber. De aannemer is op maandag 14 maart 2016 gestart met de werkzaamheden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden halverwege oktober (2016) klaar.

Starthandeling werkzaamheden Valeriusstraat.
Start bij "Het Westen"
Start bij “Het Westen”
Rennen voor de tulpen
Rennen voor de tulpen