Rekenen en tekenen trekankers

Rekenen en tekenen trekankers

De komende anderhalve maand is Heijmans bezig met het voorbereiden op het plaatsen van nieuwe trekankers in de bouwkuip van het aquaduct in de Drachtsterweg.

Rekenen en tekenen trekankers

Achter de schermen wordt druk gerekend en getekend. Ook op het bouwterrein is hier al een en ander van te merken. Er is materiaal weggehaald om plaats te maken voor nieuwe spullen. Die komen wanneer het werk met de trekankers gaat beginnen.

Planning

Eerder bleek dat een deel van de geplaatste trekankers beschadigd is. Het is nodig om nieuwe bij te plaatsen. Het plaatsen van de palen levert sowieso een vertraging op voor het project van vier maanden. Zoals het nu lijkt, rijden de auto’s in december 2016 pas door het aquaduct in plaats van de eerder genoemde periode van zomer 2016.