Startmoment Valeriusstraat

Startmoment Valeriusstraat

Op dinsdag 15 maart 2016 verricht wethouder Koster samen met leerlingen van de Albertine Agnesschool een starthandeling op de Valeriusstraat. Dit om de werkzaamheden officieel te starten. U bent als bewoner/omwoner van harte welkom om hier samen met ons bij stil te staan. Het startmoment Valeriusstraat begint om 9.00 uur op het trottoir voor ‘Bloemenboetiek Het Westen’.

Informatieavond Startmoment Valeriusstraat

Dinsdag 8 maart hebben aannemer A. Faber en projectleider Diane Prins een presentatie gegeven over de werkzaamheden op de Valeriusstraat en het Valeriusplein. De presentatie van de aannemer vindt u hier en die van de projectleider Diane Prins kunt u hier bekijken. Het verslag van de avond kunt u hier bekijken. De aannemer start maandag 14 maart met de werkzaamheden op de Valeriusstraat. Naar verwachting is de aannemer halverwege oktober klaar.

Inloopuur

Tijdens de gehele uitvoering van het werk is er wekelijks een inloopuur voor omwonenden. Iedere woensdag kunt u in de bouwkeet van Faber, tussen de twee kiosken op het Beethovenplantsoen tussen 15.30 en 16.30 uur terecht. In dit overleg kunnen praktische knelpunten worden besproken met zowel contactpersoon aannemer, Anne van Straaten als met de toezichthouders van de gemeente Leeuwarden, Björn van Straaten en/of Heine Koopmans.