Nieuws Valeriusstraat maart 2016

Nieuws Valeriusstraat

Maandag 14 maart 2016 start aannemersbedrijf A. Faber met de werkzaamheden aan de Valeriusstraat.

Nieuws Valeriusstraat

Het resultaat van de reconstructie is dat het verkeer goed doorstroomt en het makkelijker/veiliger wordt om de straat over te steken. De omliggende wijken blijven gedurende de werkzaamheden goed bereikbaar voor zowel automobilisten, fietsers als voetgangers. Naar verwachting zijn de werkzaamheden halverwege oktober 2016 klaar. Meer informatie over de werkzaamheden en de gevolgen hiervan leest u in de nieuwsbrief Valeriusstraat maart 2016.

Informatiebijeenkomst Valeriusstraat

Op dinsdag 8 maart 2016 wordt er van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst Valeriusstraat georganiseerd. Meer informatie over de informatiebijeenkomst vindt u hier.